fair beveiliging lelystad         

Resultaten voor fair beveiliging lelystad

Fair Bewaking B.V. Oozo.nl.
is gevestigd op Middendreef 293 te Lelystad en is actief in de branche Beveiliging via beveiligingssystemen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 39053102 en is gelegen in Middendreef Bedrijventerrein in de gemeente Lelystad. Bij Fair Bewaking B.V.
Fair Bewaking Security-Online.
Add widgets to this sidebar in the Widgets panel under Appearance in the WordPress Admin. Home Bedrijvenregister Fair Bewaking. 8233 GT Lelystad. Recente berichten van Fair Bewaking. Fair Groep beheert informatie met SequriX. Fair Groep neemt Protect Eye Nederland over.
Fair Bewaking Lelystad beveiligingsbedrijven-in.nl.
Welkom op de webpagina van Fair Bewaking op beveiligingsbedrijven-in.nl de beste beveiligingsbedrijven website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens. Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Fair Bewaking.
Fair Bewaking Bv Lelystad 8233 GT Lelystad, Middendreef 293, KVK NUMMER 39053102. Kompass Professionnel.
Zie andere adressen. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken. Fair Bewaking BV. Adressen van: Fair Bewaking BV. 8233 GT LELYSTAD. 8200 AH LELYSTAD. Samenvatting bedrijf Fair Bewaking BV. Beveiliging via beveiligingssystemen. Van 100 tot 249 Werknemers. Exporteer de lijst met directieleden.
Fair Bewaking BV Lelystad 31 0320253929.
Fair Bewaking biedt goed getrainde objectbeveiligers die van alle markten thuis zijn en gewend zijn om snel te schakelen tussen diverse taken. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in algemene beveiligstaken, maar werken bijvoorbeeld ook als portier en receptionist. Plaats een review. In de buurt gevonden.: Lelystad Schoener 3538. Kenmerken: Brandmeldcentrale, Brandveiligheid, Melders, Risicoanalyse., Soort beveiliging: Adviesbureau, Advisering, Brandbeveiliging, Toegangscontrole.,
Fair Bewaking B.V.
De Fair Groep is een facilitaire dienstverlener die lokaal en regionaal wil boeien en binden. Daartoe zijn we gevestigd in de nabijheid van klanten en medewerkers met regiokantoren in Lelystad, Enschede, Doetinchem, Soesterberg en s-Hertogenbosch. Wij verzorgen een breed pakket van kwalitatief hoogwaardige facilitaire diensten, met gewaarborgde continuïteit, ten behoeve van bedrijven en instellingen, door inzet van gemotiveerd en vakbekwaam personeel en met behulp van een excellente en gecertificeerde organisatie, op een open en eerlijke wijze, tegen verantwoord scherpe tarieven. Ruim 430 medewerkers, die 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgen voor bewaking, beveiliging, receptie diensten.
Cookies op destentor.nl destentor.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons