vacatures beveiliging twente         

Resultaten voor vacatures beveiliging twente

Een kijkje achter de schermen bij Traffic Security Home.
Kijk dan bij onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie. Vacatures januari 23rd, 2017 Ed Freeling. Neem contact met ons op. kaart is aan het laden een ogenblik geduld aub. De kaart kon niet geladen worden activeer Javascript alstublieft!
Werk voor gepensioneerden? Bekijk onze vacatures voor 65-plussers Uitzendbureau 65plus.
Functiegroep 65plus In Goede Handen 65plus In het Onderwijs 65plus Op de Weg Administratief / Secretarieel Advies / Staf / Beleid Agrarisch Automatisering / Internet Beveiliging / Surveillance Callcenter / Receptie / Balie Commercieel / Verkoop Communicatie/ PR Directie / Management Financieel / Economisch Inkoop / Logistiek Juridisch / Bestuurlijk Marketing / Reclame Medisch / Welzijn / Verzorging PO / HR Productie / Uitvoerend Techniek Wetenschap / Onderzoek. Opleidingsniveau LBO MBO HBO WO. Er zijn geen vacatures gevonden.
Vacatures ZGT.
Geef uw mening over ons Vertel het ons, vul een patiënten enquête in of dien een klacht in. ZGT locaties / contactgegevens Ontdek waar u ZGT vindt en hoe u ZGT bereikt. Bereikbaarheid Bekijk hoe u eenvoudig en snel ZGT bereikt.
Feenstra. Zodat de techniek precies doet wat ú wilt.
Het adres voor warmte, energie, ventilatie, isolatie en beveiliging. U gaat nu door naar de website van Feenstra. Feenstra is sinds 2001 onderdeel van Nuon. Feenstra verzorgt voor Nuon de adviesafspraken, installatie en service voor cv-ketels, cv-ketelonderhoud, ventilatie, zonnepanelen en huisbeveiliging.
Beveiliging Defensie Politie vacatures in Overijssel NationaleVacaturebank.nl.
Meer vacatures gevonden in de omgeving van Overijssel. Werken als teamleider Beveiliging is een veelzijdige, verantwoordelijke Je hebt ervaring in het aansturen van teams op het gebied van beveiliging Solliciteren op de functie van Teamleider Beveiliging Je onderhoudt contact met politie, justitie, brandweer en gemeente; De afdeling Beveiliging is verantwoordelijk voor de beveiliging binnen We zijn op zoek naar eenTeamleider: Beveiliging.
Home Luka Security.
Luka Security is houder van het Keurmerk Beveiliging. Op basis van opgemaakte risicoanalyses wordt het gewenste niveau van beveiling bepaald. Hierbij wordt rekening gehouden met dienstverlening op afgesproken momenten. In samenwerking met het ROC van Twente verzorgt onze organisatie de opleiding tot beveiliger 2. Hierin hebben wij de verantwoordelijkheid voor het praktische gedeelte van de opleiding. Vacatures beveiliger 2.
Vacature Beveiliger RJ Safety Security.
Hecht jij net als ons veel waarde aan Slimme Preventie, Snelle Actie en zit het bewaken van de veiligheid, orde en rust jou in het bloed? Ben jij daarnaast in het bezit van een diploma MBO-2 Beveiliging en heb je geen moeite met onregelmatige werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou voor invulling van onze vacature Beveiliger! Als Beveiliger ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid van personen en goederen en waak je tegen verstoring van de orde en rust op diverse terreinen en in gebouwen. Dit doe je onder andere door accuraat op te treden bij ongewenst gedrag, zoals diefstal, vernieling of betreding van verboden terrein, maar ook door jouw professionele en klantvriendelijke houding naar klanten, publiek en/of bezoekers. Afhankelijk van de match tussen jouw wensen en ons aanbod heb je de mogelijkheid om specifiek ingezet te worden als Mobiel Surveillant of Objectbeveiliger, maar ook een combinatie hiervan kan tot de mogelijkheden behoren. Je beschikt over een erkend beveiligingsdiploma Beveiliger 2.; Je bent woonachtig in omgeving Twente.;
Beveiliging Bewaking vacatures in Enschede NationaleVacaturebank.nl.
122 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche Beveiliging Bewaking in Enschede. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Beveiliging-vacatures in Twente januari 2019 Indeed.nl.
Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Cv's' zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen.: functie, trefwoorden of bedrijf. plaats, provincie of postcode. vacatures voor Beveiliging in Twente. Mijn recente zoekopdrachten. Stage Grafisch Ontwerper. Grafische Vormgeving Ede. Beveiliging, Security Twente. Medewerker Horeca Rotterdam.

Contacteer ons